(100)

Sielunhevonen

audiobook & e-book


Julia on viettĂ€nyt koko ikĂ€nsĂ€ hevosten kanssa, ratsastanut, hoitanut, kisannut... Mukana on ollut aina Ă€iti – todellinen hevosnainen ja taitava valmentaja – kunnes vaikea tauti vie hĂ€net. Harry, Ă€idin mukanaan Amerikasta kauan sitten tuoma hevonen, on sekin tiensĂ€ pÀÀssĂ€.

Tulevaisuuden nÀyttÀessÀ tyhjÀltÀ Julia keksii ratkaisun. Harry oli Àidin aito kumppani, joka vÀlillÀ tuntui Àidille lÀheisemmÀltÀ kuin kukaan muu. Sellaisen hevosen Juliakin haluaa. HÀn lÀhtee Àidin suvun hoiviin Yhdysvaltoihin, samalle tallille, josta Àidinkin hevosura lÀhti liikkeelle, ja pÀÀttÀÀ löytÀÀ Harryn sukulaisten joukosta oman sielunhevosensa.

Hevosen etsintÀ osoittautuu monipolviseksi retkeksi, jonka kÀÀnteissÀ kaikki, mitÀ Julia on elÀmÀnsÀ aikana hevosista oppinut, tulee tarpeeseen. Sielunkumppania on vaikea tunnistaa, jollei ole ihan varma, millainen itse on ja mitÀ haluaa. Ja on uskallettava muistaa kaikki ÀidistÀ, jotta saa selvÀn itsestÀÀn.

Sinimaaria Kangas on vapaa toimittaja ja kirjailija, joka on jakanut valtaosan elÀmÀstÀÀn hevosten kanssa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin. HÀn löytÀnyt matkan varrelta useamman sielunhevosen. 2017 ilmestyvÀ Sielunhevonen on hÀnen toinen romaaninsa. Kangas on julkaissut yhdessÀ Lucia Stengerin kanssa 2016 kirjan Keppareiden kyydissÀ.


Narrator: Saara Lehtonen
Duration: