(4)

Spillet

audiobook


"Du er en vinder, og du elsker at spille, og om lidt vil jeg invitere dig til det ultimative spil, og jeg ved, du vil sige ja. Du kan slet ikke lade vĂŠre."

Det ultimative spil er spillet om menneskets skÊbne og i sidste ende det enkelte menneskes valg. Hvordan reagerer et menneske, der fÄr den endelige dÞdsdom? Hvilke faktorer kommer i spil, nÄr en person fÄr at vide, at han eller hun kun har fÄ mÄneder tilbage at leve i? Tager man imod udfordringen, finder sin indre styrke og kÊmper imod? Eller resignerer man og lader alt falde fra hinanden?

En gruppe magtfulde mennesker stÄr bag Spillet, et psykologisk drama med tÄrnhÞje odds, hvis intetanende brikker er virkelige mennesker. Men gÄr spillerne selv fri, nÄr det kommer til stykket?

"Spillet" er en nervepirrende spĂŠndingsroman om menneskeskĂŠbner, magt, psykologi og etik.

Louise Hvilshþj Andersen Trankjér (f. 1978) er cand.mag. i litteraturvidenskab og freelance redaktþr, anmelder og oversétter i sit eget firma Skriv for livet. Litteraturen har altid véret en passion – fra en barndom fyldt med hþjtlésning og fortéllinger til voksenlivet med fingre, sjél og blik dybt begravet i bþgerne.

Thorkild Thellefsen (f. 1969) er cand.scient-bibl., ph.d. og dr.merc. Hans skÞnlitterÊre forbillede er Umberto Eco, som pÄ fantastisk vis kombinerer filosofi og fiktion.


Narrator: Johannes Nymark
Duration: