(197)

Suklaaseuran naiset

audiobook & e-book


Unohtakaa timantit – suklaa on naisen todellinen paras ystĂ€vĂ€.

Aloitusosa lÀmminhenkiseen ja hauskaan romaanisarjaan neljÀstÀ aivan erilaisesta naisesta, joita yhdistÀÀ intohimoinen suhde suklaaseen.Todellinen herkkupala romanttisen viihteen ystÀville.

Lucy Lombard on vakaasti sitÀ mieltÀ, ettÀ suklaa on paras lÀÀke kaikkeen. Se auttaa aina, olipa kyseessÀ sitten pÀÀnsÀrky tai sydÀnsuru. Saman rakkauden suklaaseen jakavat hÀnen ystÀvÀnsÀ Autumn, Nadia ja Chantal. YhdessÀ he muodostavat Suklaaseuran.

Naiset kokoontuvat kahvilassa nimeltÀ Suklaataivas. Se on heidÀn pyhÀkkönsÀ ja erinomainen paikka kÀsitellÀ yhdessÀ elÀmÀn eteen heittÀmÀt kriisit. Suklaan ÀÀressÀ puidaan perusteellisesti niin petollinen poikaystÀvÀ, flirttaileva pomo, peliongelmainen aviomies kuin rakkaudeton avioliittokin.

”Todellista viihdettĂ€, joka palauttaa uskon ystĂ€vyyteen ja rakkauteen.” – News of the World

”Suklaa ja chick-lit – tĂ€ydellinen yhdistelmĂ€!” – Heat Magazine

Carole Matthews on brittilĂ€inen menestyskirjailija, joka on kuuluisa huumorintajustaan ja romanttisista komediaromaaneistaan. HĂ€nen romaaninsa ovat ilahduttaneet ja ihastuttaneet lukijoita ympĂ€ri maailman, ja niitĂ€ on julkaistu yli kolmessakymmenessĂ€ maassa. HĂ€n on saanut työstÀÀn Romantic Novelists’ Association -yhdistyksen kunniamaininnan, ja PĂ€ivĂ€npaistetta ja merituulia voitti Romantic Comedy Novel of the Year -palkinnon 2021. Matthews rakastaa samppanjaa, suklaata sekĂ€ kakkujen leipomista ja harrastaa tanssimista, zumbaa ja elokuvien katsomista.


Narrator: Anna-Riikka Rajanen
Duration: