(56)

Taklattu

E-book


Emme suosittele Taklattua herkille lukijoille. Se on hauska, törkeÀ, kiihkeÀ ja nokkela tarina miehestÀ, joka tietÀÀ naisista paljon, mutta ei ollenkaan niin paljon kuin luulee.

Drew Evans on voittaja. HÀn on komea ja ylimielinen, tekee miljoonien arvoisia bisnesdiilejÀ isÀnsÀ investointipankkiirifirmassa ja viettelee New Yorkin kauneimmat naiset pelkÀllÀ hymyllÀÀn. HÀnellÀ on lojaaleja ystÀviÀ ja lÀmpimÀt suhteet perheeseensÀ. Joten miksi hÀn on yhtÀkkiÀ sulkeutunut asuntoonsa surkeana ja masentuneena?

Drew vÀittÀÀ, ettÀ hÀnellÀ on flunssa. Mutta me tiedÀmme, ettÀ se ei ole totta.

Katherine Brooks on huippuÀlykÀs, kaunis ja kunnianhimoinen. HÀn ei anna minkÀÀn - tai kenenkÀÀn - olla esteenÀ hÀnen menestykselleen. Kun Katherinesta tulee Drew'n kollega, naistenmiehen elÀmÀ lÀhtee syöksykierteeseen. Drew'lle vain työ on tÀrkeÀmpÀÀ kuin naisten kaataminen, ja Kate on kova vastus myös ammatillisesti. Helpotusta tilanteeseen ei tuo ainakaan se, ettÀ ensimmÀistÀ kertaa elÀmÀssÀÀn Drew tajuaa haluavansa naisen muutenkin kuin vain sÀnkyynsÀ.

Emma Chase on pÀivisin miehelleen ja lapsilleen omistautunut kotiÀiti, joka asuu pikkukaupungissa New JerseyssÀ. Mutta öisin hÀn hakkaa nÀppÀimistöÀ ja tuo kirjojensa vÀrikkÀÀt hahmot taas eloon. Taklattu on kuumaan lakimaailmaan sijoittuvan sarjan ensimmÀinen osa. Toinen osa, Torjuttu, on ilmestynyt vuonna 2016. Goodreads-sivusto valitsi Emma Chasen vuoden 2013 parhaaksi kirjailijatulokkaaksi.