(0)

Tale for tavshed

audiobook & e-book


"Der var aftener, hvor han vÊkkede hende for at lokke hende med ned i drivhuset, sÄ hun kunne opleve nÄr hans elskede kaktus stod i blomst. SkÞnheden var flygtig, livet selv sÄ skrÞbeligt. Et lysende moment af intensitet, en fuldbyrdelse og sÄ var det slut. Nogle kaktusarter blomstrede kun i det fri. Caroline forestillede sig Þrkenen, hvor blomsten viste sig for en enkel nat uden at der var nogen til at hylde den. hun forestillede sig blomstens lÊngsel efter at blive set. Den kaktus mÄtte vÊre det mest ensomme vÊsen pÄ hele jorden. Caroline grÊd ved tanken, men faderen trÞstede. Det kunne jo vÊre, at en Êselhare eller en sandrÊv kom forbi og standsede op."

I Lene Baggers roman "Tale for tavshed" vikles et vÊld af vidt forskellige skÊbner ind i hinanden pÄ tvÊrs af kontinenter og verdenshave. FÊlles for alle historierne, der krydser hinanden undervejs i bogen, er, at de foregÄr i en moderne, gudlÞs tid, hvor lidenskab, begÊr og kÊrlighed pÄ mange mÄder har frit spil, og pÄ andre mÄder stadig er bundet.

Lene Bagger er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rÊkke romaner og ungdomsbÞger. Flere af Lene Baggers bÞger er skrevet til lÊsesvage unge og voksne, og nogle kan ogsÄ bruges til danskundervisning af udlÊndinge.


Narrator: Nanna Salomon
Duration: