(654)

Tavataanko oikeasti?

audiobook & e-book


Vastarakastuneen maailma on vaaleanpunainen.

Kinsellan uusin, itsenÀinen teos on hulvaton tarina naisesta, joka turhautuu deittisovelluksiin ja pÀÀttÀÀ romantiikan sijaan keskittyÀ kirjan kirjoittamiseen, mutta yllÀttÀen löytÀÀkin rakkauden.

Ava on ehkĂ€ toivoton romantikko, mutta hĂ€n on aina luottanut enemmĂ€n vaistoihinsa kuin algoritmeihin. Kun Ava matkustaa anonyymiin kirjoittajaretriittiin aurinkoiseen Italiaan, rakkaus on viimeinen asia hĂ€nen mielessÀÀn. Kunnes hĂ€n tapaa komean muukalaisen
 YhtĂ€kkiĂ€ kaikki on yhtĂ€ purppurahattaraa, vaikka he eivĂ€t tiedĂ€ edes toistensa oikeita nimiĂ€.

Kotiinpaluun myötÀ todelliset identiteetit paljastuvat, eikÀ kommelluksilta vÀltytÀ. Vaikka he rakastavatkin toisiaan, he eivÀt voi sietÀÀ toistensa elÀmÀntyylejÀ. Vastakohdat vetÀvÀt, mutta mihin suuntaan?

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin kirjailijanimi. HÀnet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jonka lisÀksi hÀn on kirjoittanut useita itsenÀisiÀ bestsellereitÀ, jotka ovat hurmanneet lukijat ympÀri maailman. HÀnen kirjojaan on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta ja niitÀ on kÀÀnnetty yli 40 eri kielelle. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli aiemmin taloustoimittajana. HÀnen tavaramerkkejÀÀn ovat nokkeluus ja pirteÀ huumori. HÀn asuu Lontoossa aviomiehensÀ ja perheensÀ kanssa.


Narrator: Leena Pöysti
Duration: