(3)

Taxo Luma

audiobook & e-book


TAXO LUMA er den skÊbnesvangre beretning om en karismatisk ung piges usÊdvanlige opvÊkst og hendes vej frem til et ligesÄ usÊdvanligt kald. Men det er ogsÄ den spÊndende historie om forskeren Barato Beinonis flugt fra mÞrke krÊfter, som har overtaget styringen i et ÄndlÞst Europa pÄ kanten af Þkonomisk ruin. Jaget af hemmelige agenter og pÄ jagt efter den navnkundige mystiker Asap Muzethi sÞger Beinoni at finde den eneste, der kan redde verden fra det totale kollaps: den lÊnge ventede Avatar. TAXO LUMA er en nÊrmest holografisk fortÊlling, som er baseret pÄ en virkelig profeti om en kommende Messias. Ud over den medrivende historie formidles i fiktionsform esoteriske, metafysiske og tantriske indsigter, bl.a. den sÄkaldte Ildvognsmystik (Merkavah), hvis teknikker hovedpersonen fÄr brug for i jagten pÄ den genkomne Messias. Men det er ogsÄ en apokalypse, en samfundskritik af en verden, der er pÄ vej ud over kanten af materialisme og grÄdighed.

TAXO LUMA er en sĂŠregen vision, mĂ„ske et mareridt – eller et hĂ„b med en drĂžm, vi lige nu befinder os midt i.

Lars Muhl har et omfattende forfatterskab bag sig, med Graltrilogien som det hidtidige hovedvÊrk, der bestÄr af titlerne Seeren fra Andalusien, Maria Magdalene og Gral.

Lars Muhl (f. 1950) har en fortid om musiker og komponist. I de senere Ă„r har han helliget sig sit spirituelle forfatterskab, der bl.a. tĂŠller trilogien med Seeren fra Andalusien, Maria Magdalene og Gral.


Narrator: Lars Muhl
Duration: