(0)

Tiimiakatemia - kuinka kasvaa tiimivalmentajaksi

E-book


Ei enÀÀ koskaan yksin, sillÀ tiimissÀ tekeminen ja oppiminen on hauskempaa ja tehokkaampaa. Tietojen ja taitojen lisÀksi kehitytÀÀn hyviksi tiimipelaajiksi, opitaan ymmÀrtÀmÀÀn erilaisuutta, sietÀmÀÀn kaaosta ja tekemÀÀn asioita yhdessÀ. MitÀÀn suurta ei voi saavuttaa

yksin. TÀhÀn uskovat myös kirjan nuoret opiskelijat, joiden perustama tiimi toimii Tiimiakatemialla. TÀmÀ kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden seurata epÀmÀÀrÀisen ryhmÀn kehittymistÀ aidoksi tiimiksi. Vuoden pituisella matkalla koetaan ilon ja masennuksen hetkiÀ. Kasvukivut vaivaavat, ja eteen tuleviin ongelmiin etsitÀÀn epÀtoivoisesti ratkaisuja. Lopulta syntyvÀt yhteiset pelisÀÀnnöt ja tavoitteet, joihin jokainen pystyy sitoutumaan. Tiimi löytÀÀ vuorensa, jolle kiivetÀ.

Tarinan kertoja on kokenut tiimivalmentaja, joka houkuttelee apuvalmentajakseen kokemattoman Tom Tirkkosen. Mestarin ja oppipojan vÀlinen dialogi auttaa sinua ymmÀrtÀmÀÀn, miten tiimitoiminta saadaan kÀyntiin ja oppimisen arkkitehtuuri rakennetaan. Sinulle selviÀÀ tiimivalmennuksen salat. Kirja sisÀltÀÀ paljon aiheeseen liittyviÀ teorioita ja mallinnuksia. Niiden avulla pystyt hahmottelemaan oman tiimioppimisen pelikentÀn. Jos mielikuvitus ei tÀhÀn riitÀ, tarjolla on myös valmis TEOT eli Teen ja Opin TiimissÀ - rautalankamallin.

Kirja on oiva innostuksen lÀhde uutta etsiville opettajille, yritysjohtajille ja tiimin vetÀjille. Kirja pohjautuu suurimmaksi osaksi toritapahtumiin. Sivuilla seikkailevilla valmentajille ja tiimilÀisillÀ on elÀvÀt esikuvansa, mutta kaikkien nimet on kuitenkin muutettu.