(0)

Toget

audiobook


En dramatisk historie fra det virkelige liv. Ole er lokofører. Det har han vÌret i 22 ür. Han er glad for sit arbejde, for han elsker at køre tog. Han kører mest pü samme rute, som han kender ud og ind. Det er sent, da han kører dagens sidste tur. Alt er stille og roligt. Togets lygter lyser pü skinnerne. Ole kan se noget mørkt. Noget der bevÌger sig. Er det et dyr? Det er ikke et dyr, det er to unge mennesker. Ole skriger højt, hans hjerte banker og han ryster, mens han hiver i bremsen. Vil han ramme dem? Vil de dø?

Bogen udkom oprindeligt i 2012 som en del af serien LÌsevÌrkstedet pü Special-pÌdagogisk forlag. Den henvender sig til børn, unge og voksne med lÌsevanskeligheder.

Kirsten Ahlburg (f. 1955) er uddannet lærer og psykoterapeut og har i mange år undervist voksne udlændinge i dansk og været privatpraktiserende psykoterapeut. Siden 2007 har Ahlburg været forfatter på fuld tid. Siden debutromanen “Skal vi danse” fra 1985 er det blevet til over 660 bogudgivelser for børn, unge og voksne her i Danmark.