(1)

Tour de France optakt med cykelkommentator Thomas Bay

audiobook


I denne episode af SEJR mødes Bastian Emil med cykelkommentator Thomas Bay for at tage temperaturen pü det forestüende Tour de France med start i Danmark. De taler om forventninger til etaperne, büde til de tre første der køres i Danmark, men ogsü nogle af de meget udfordrende etaper der venter rytterne, nür de kommer til Frankrig. Hvilke ryttere forventer de skal kÌmpe om den samlede sejr, og hvem ender i den grønne pointtrøje? Bastian Emil har ogsü klip med fra sidste ürs Tour til at sÌtte forventningerne helt op og holde en eventuel skuffelse ud i strakt arm.

SEJR er et program af Bastian Emil Goldschmidt, som søger varig mening med de bedrifter og begivenheder som finder sted i cykelsportens verden. Gennem litteratur, reportager, tv-billeder og oplevelser fra vejkanten undersøges begreber som styrt, styrke, sejr og nederlag. Cykelsportens idealer nÌrmer sig livets inderste kerne: Hvorfor skal vi fortsÌtte nür det gør ondt, hvordan laver vi modstand til fremdrift? Dette kommer lytteren tÌttere pü i SEJR.

Bastian Emil Goldschmidt (f. 1992) har som forfatter til bestselleren "Fremad" (2021), og gennem sit arbejde som cykelekspert hos Eurosport, skribent, oplĂŚgsholder og oversĂŚttelsen af Curzio Malapartes 'Coppi og Bartali' (2017) vakt begejstring landet over.