(18)

True Grit

audiobook


"True Grit" er en samling af ekstraordinÊre autentiske fortÊllinger om mennesker, der nÊgtede at give op og prÊsterede at overleve ekstreme situationer mod alle odds. Vi hÞrer om den amerikanske bombepilot Louis Zamperini, der overlevede 47 dage strandet midt pÄ havet ved at drÊbe og spise de hajer, der var kommet til for at Êde ham, og drikke blod fra albatrosser og efter sin utrolige overlevelse blev fanget og smidt i en japansk krigsfangelejr, hvor han mÄtte udholde ekstrem tortur i Ärevis. Bear Grylls fortÊller ogsÄ om den amerikanske navy seal Marcus Luttrell, der holdt et helt Taleban-regiment pÄ afstand egenhÊndigt, mens han slÊbte sin gennemhullede og blÞdende krop gennem Afghanistans bjerge.

De soldater, modstandsfolk, opdagelsesrejsende og eventyrere, Bear Grylls fortÊller om, har ikke alene deres mod og ukuelighed til fÊlles: Deres oplevelser og prÊstationer har ogsÄ inspireret Bear Grylls gennem hele hans liv.

Edward Michael "Bear" Grylls (f. 1974) er en britisk eventyrer, forfatter og tv-vĂŠrt. Bear Grylls er kendt for sine mange overlevelsesture og blev som 23-Ă„rig den yngste englĂŠnder til at bestige Mount Everest. EfterfĂžlgende har Bear Grylls krydset Nordatlanterhavet i en gummibĂ„d, og i 2008 besteg han nogle af Antarktis‘ uudforskede bjerge for at samle penge ind til velgĂžrenhed og for at promovere alternativ energi. Bear Grylls har skrevet en rĂŠkke bĂžger om overlevelse og stĂ„r bag populĂŠre tv-programmer om, hvordan man overlever i det fri.

"SpÊndende samling af overlevelseshistorier 
 for Bear Grylls er det at tilgive mÄske den modigste handling af alle. PÄ den mÄde kommer der noget menneskeligt og spirituelt med som kerne i fortÊllingerne". Bibliotekerne