(24)

True love: Homoprinssi

audiobook


TĂ€llaista rakkaus todella on 2020-luvulla!

True love tarjoaa aikamme kiinnostavimpien ÀÀnten nÀkökulmia rakkauteen ihastuttavana ja mieleenpainuvana audiosarjana!

Disney-elokuvien vaikutuksesta tyttöjen parisuhteisiin puhutaan paljon, mutta entÀ jos oletkin Pienen merenneidon ja Kaunottaren ja hirviön kasvattama homopoika? Millaista on etsiÀ rakkautta ja omaa rooliaan Disneyn tarjoaman maailmankuvan pohjalta? SyksyllÀ 2023 esikoisromaaninsa julkaiseva pitkÀn linjan Disney-fani Eino Nurmisto kuvaa herkÀsti ja tarkasti haparoivia askeliaan rakkauden ihmemaassa. Homoprinssi tarjoaa raikkaan, uudenlaisen nÀkökulman prinsessoiden, prinssien ja onnellisten loppujen maailmaan.

True love -sarjassa nuoren polven kirjailijat ja muualta tutut nimet kÀsittelevÀt ikuista aihetta omakohtaisissa teksteissÀ, nykyajan ilmiöihin pureutuen. Sarjan maailma on inklusiivinen ja raikas, ja se antaa tilaa kaikenlaisten ihmisten kokemuksille. Se on tÀydellistÀ kuunneltavaa ihmissuhdeaiheisten podcastien faneille! Sarjan ensimmÀiset osat julkaistaan kesÀkuussa 2023, ja se jatkuu loppuvuodesta uusilla jaksoilla.

Eino Nurmisto on suomalainen sisÀllöntuottaja ja kirjailija, joka tuli tunnetuksi TÀmÀn kylÀn homopoika -blogistaan, josta on tehty myös kirja. Nurmiston esikoisromaani julkaistaan syksyllÀ 2023.


Narrator: Eino Nurmisto
Duration: