(0)

Tuulentuomat

audiobook & e-book


Tuuli tuo, tuuli vie.

Romanttisen sarjan toisessa osassa SydÀnmaan maalaiskylÀ saa uusia, rakkaudennÀlkÀisiÀ asukkaita, ja kylÀn ihmisiÀ kuohuttaa tuttuihin maisemiin suunniteltava tuulivoimapuisto.

KaupunkielÀmÀÀn tottuneen Aleksin vaimo löytÀÀ uuden, rikkaan miehen. YhtÀkkiÀ Aleksi on kahden pojan eroisÀ, vailla kotia ja vailla syliÀ, johon itse voisi kömpiÀ. SydÀnmaalla, suvun kotiseudulla, hÀn saa paikkailla koeteltua itsetuntoaan rauhassa. Vai saako? Heti maalaiskylÀÀn muutettuaan Aleksi tutustuu kahvilaa pitÀvÀÀn pullantuoksuiseen Elisaan ja kylÀn nuoreen pappiin, Saanaan. Poikien leikkikaverin Àiti nÀyttÀÀ myös kiinnostavalta. Jos se oikea löytyisikin, uskaltaisiko rakkauteen luottaa?

SydÀnmaalaisilla on omat huolensa: Paikkakunnan suurin metsÀnomistaja, erakoitunut vanhapoika, on kuollut, eikÀ testamentin saajaa tiedetÀ. EhkÀ maat menevÀt valtiolle? EhkÀ niille perustetaan pelÀtty tuulivoimapuisto?

Tuulentuomat vie lukijan takaisin SydÀnmaalle, jonka asukkaita yhdistÀvÀt arkiset huolet, herttainen mutkattomuus ja ihmisen ikÀvÀ toisen luo.

Kuopiolainen Minna Mikkanen (s. 1966) on opiskellut kirjallisuutta ja kirjoittamista ja julkaissut pÀivÀtyönsÀ ohessa useita romaaneja. Tuulentuomat jatkaa SydÀnmaalaisten (WSOY 2024) aloittamaa romanttista SydÀnmaalaiset-sarjaa.