(0)

Twisted 2: Pelit

audiobook & e-book


SÀÀntöjen mukaan nainen ei voi koskaan olla hÀnen... mutta sÀÀnnöt on tehty rikottavaksi

Kuriin ja jĂ€rjestykseen uskovalla ylimielisellĂ€ eliittihenkivartijalla Rhys Larsenilla on kaksi rikkumatonta sÀÀntöÀ: 1) Suojele asiakasta hinnalla millĂ€ hyvĂ€nsĂ€. 2) ÄlĂ€ ikinĂ€ sotke tunteita työhön. Koskaan aiemmin hĂ€n ei ole joutunut kiusaukseen rikkoa nĂ€itĂ€ sÀÀntöjĂ€. Sitten kuvioihin astuu Bridget von Ascheberg. Prinsessa, jonka itsepĂ€isyys vetÀÀ vertoja hĂ€nen omalleen, ja jonka sisĂ€inen liekki uhkaa polttaa Rhysin sÀÀnnöt tuhkaksi. Bridget herĂ€ttÀÀ RhysissĂ€ jotain muutakin kuin suojeluvaiston...

Kuninkaallinen, voimakastahtoinen ja velvollisuuksien raskasta taakkaa kantava prinsessa Bridget haaveilee vapaudesta elÀÀ ja rakastaa niin kuin haluaa. Mutta kun hÀnen veljensÀ pÀÀttÀÀ yhtÀkkiÀ luopua perimysoikeudestaan, BridgetistÀ aletaan kiireesti leipoa kruununprinsessaa. Poliittiset kiemurat, jÀrjestetty avioliitto: kaikki se, mitÀ Bridget ei koskaan halunnut, siintÀÀ hÀnen edessÀÀn. Samaan aikaa salainen ja itsepintainen halu korventaa hÀnen sisintÀÀn: hÀn janoaa miestÀ, jota ei voi saada. Henkivartija ja suojelija, hÀnen tuhonsa airut... Kielletty rakkaus uhkaa repiÀ kahtia koko valtakunnan - ja molempien sydÀmet.

Yhdysvaltalainen kirjailija ja BookTok-sensaatio Ana Huang on kavunnut kiihkeÀllÀ Twisted-sarjallaan New York Timesin, Wall Street Journalin, USA Todayn ja Amazonin myyntilistojen kÀrkisijoille. #twistedseries -hastagilla on TikTokissa yli 800 miljonaa nÀyttökertaa.

Ana Huang kirjoittaa pÀÀsÀÀntöisesti intohimoista new adult -kirjallisuutta ja nykyromantiikkaa. Lukemisen ja kirjoittamisen lisÀksi Huang rakastaa matkustamista, suhtautuu pakkomielteisesti kaakaoon ja yllÀpitÀÀ lukuisia parisuhteita fiktiivisten poikaystÀvien kanssa.