(47)

Twisted 3: Viha

audiobook & e-book


He vihaavat toisiaan intohimoisesti... mutta vihan taakse kÀtkeytyy muutakin

Josh Chen on upea, ylimielinen ja hyvÀÀ vauhtia valmistumassa huippuluokan lÀÀkÀriksi. Josh ei ole koskaan tavannut naista, joka ei lankeaisi hÀnen charmiinsa - niin, paitsi Jules v*tun Ambrosen. Kaunis punapÀÀ on ollut piikki miehen lihassa ensitapaamisesta lÀhtien, ja kuitenkin Josh huomaa ajattelevansa Julesia enemmÀn kuin yhtÀkÀÀn naista aikaisemmin. Kun heidÀn keskinÀinen vihansa yhtenÀ unohtumattomana yönÀ johtaa polttavan kuumaan kohtaamiseen, Josh pÀÀttÀÀ ehdottaa yksinkertaista jÀrjestelyÀ. Ei mustasukkaisuutta, ei sitoumuksia. Ja ei missÀÀn nimessÀ rakastumista. MikÀ voisi mennÀ pieleen?

MenevÀ ja kunnianhimoinen Jules Ambrose on entinen bilehile, jolla on nykyÀÀn yksi selkeÀ tavoite: tulla asianajajaksi. Viimeinen asia mitÀ Jules kaipaa elÀmÀÀnsÀ, on itseÀÀn tÀynnÀ oleva ja kerta kaikkiaan sietÀmÀtön mies. Olkoonkin, ettÀ tÀmÀ sattuu olemaan myös sietÀmÀttömÀn komea. MitÀ paremmin Jules oppii tuntemaan Joshin, sitÀ enemmÀn hÀn alkaa ymmÀrtÀÀ vihamiestÀÀn. Arkkivihollistaan ja parhaan ystÀvÀnsÀ veljeÀ. HÀnen ainoaa pelastustaan.

Kun menneisyys nostaa rumaa pÀÀtÀÀn, Jules ja Josh oppivat pian, ettÀ totuus voi joko pelastaa heidÀt - tai tuhota aivan kaiken minkÀ eteen he ovat taistelleet.

Yhdysvaltalainen kirjailija ja BookTok-sensaatio Ana Huang on kavunnut kiihkeÀllÀ Twisted-sarjallaan New York Timesin, Wall Street Journalin, USA Todayn ja Amazonin myyntilistojen kÀrkisijoille. #twistedseries -hastagilla on TikTokissa yli 800 miljonaa nÀyttökertaa.

Ana Huang kirjoittaa pÀÀsÀÀntöisesti intohimoista new adult -kirjallisuutta ja nykyromantiikkaa. Lukemisen ja kirjoittamisen lisÀksi Huang rakastaa matkustamista, suhtautuu pakkomielteisesti kaakaoon ja yllÀpitÀÀ lukuisia parisuhteita fiktiivisten poikaystÀvien kanssa.