(10)

Valpuri Vaahteran maaginen korva

E-book


MitÀ jos saisit kuulla kaikki poikien ajatukset?

Valpuri Vaahtera kuulee uuden kykynsÀ myötÀ poikien salaisimmatkin mietteet pÀÀssÀÀn. Anna Hallavan nuortenromaani on jÀlleen superhauska tÀysosuma!

"Minun nimeni on Valpuri Vaahtera ja olen normaali." TĂ€mĂ€ on syytĂ€ mainita erikseen, jos Ă€iti on (surkea) noita ja isĂ€ imeliĂ€ kioskiromaaneja suoltava Viikatemies. YhtĂ€löÀ ei helpota draamaileva isoveli ja talouteen kuuluva sekopĂ€inen pullon henki.Kun Valpurin poskeen ilmaantuu jĂ€ttimĂ€inen finni – juuri kun hĂ€n yrittÀÀ kiinnittÀÀ söpön Kasperin huomion – joutuu hĂ€n turvautumaan Ă€itinsĂ€ taikaliemeen. Finni pysyy poskessa, mutta Valpuri alkaa yllĂ€ttĂ€en kuulla poikien ajatukset. Se ei kuitenkaan ole ihan sellaista kuin hĂ€n oli kuvitellut.

Anna Hallava (s. 1974) asuu pÀÀkaupunkiseudulla ja on ammatiltaan kieltenopettaja. HÀnen esikoisteoksensa Sammakkoprinsessa (2015) oli Topelius-palkintoehdokkaana.

"Anna Hallavan esikoisteos on ehdottomasti yksi parhaista nuortenkirjoista mitĂ€ olen vĂ€hÀÀn aikaan lukenut." – Lukutoukan kulttuuriblogi