(0)

Veldrejet

E-book


Byg en veldrejet og stÌrk figur med 1 times højintens trÌning om ugen.

Ommøbler din krop til en veldrejet timeglasfigur med slank talje og smukke balder. Metoden er skrÌddersyet trÌning og rigtig nÌrende mad i dette nye gennemtÌnkte og effektive udspil fra forfatteren til den populÌre trÌningsbog Skyhøj forbrÌnding.

Med 1 times effektiv ugentlig trĂŚning suppleret af god trĂŚningskost bygger du en flot silhuet med feminine og stĂŚrke kurver. Anna Bogdanova guider dig gennem et program, der bortsmelter fedt og skaber naturligt smukke former og intuitiv kontakt til en glad krop.

Du fĂĽr:

•Et program på 9 uger, der ommøblerer og genskaber dig i en meget veldrejet og spændstig udgave

•Instruktion i at få kroppens muskler til at samarbejde i en smuk, harmonisk helhed

•Hjælp til at træne sikkert og effektivt uden udmattelse eller skader

•Råd om at spise opbyggende og træningsunderstøttende kost

•Test af forbrændingstype og råd om madvaner og kosttilskud til de 5 typer

Du forstür, hvorfor højintens og kortvarig muskeltrÌning er vejen til smukke og varige resultater. Og du für indsigt i forbrÌndingens og ommøbleringens mysterier og forstüelse for de psykologiske og fysiologiske mekanismer, der styrer dit forhold til mad og trÌning.

Anna Bogdanova guider dig i denne bog til en stĂŚrk og veldrejet krop, og du fĂĽr eksempler pĂĽ de flotte og holdbare og fantastiske forandringer, kvinder har opnĂĽet gennem Veldrejet.

Anna Bogdanova er personlig trÌner, coach og sundhedsskribent og har en unik hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun er bl.a. uddannet i forandringsprocesser pü CBS, certificeret ernÌringscoach med speciale i sports- og trÌningsernÌring hos Precision Nutrition, og bevÌgelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en lÌngerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og bevÌgelse. Anna har dyrket styrkeløft pü konkurrenceplan, og med sin russiske baggrund har hun indsigt i de mest effektive strategier til, hvordan man skaber en stÌrk og vital krop.