(23)

Velka

E-book


Linnea tanssii suositulla striptease-klubilla sen rohkeimpana vetonaulana ja tekee salaa vÀhÀn muutakin. HÀnellÀ on niskassaan valtavat velat ja hÀn saa syyttÀÀ siitÀ yksin itseÀÀn. Linnea on paennut muita ongelmiaan pelaamiseen ja on kehittÀnyt ajan saatossa peliriippuvuuden.

ErÀÀnÀ iltana klubille ilmestyy miesseurue, jonka yhdestÀ jÀsenestÀ Linnea ei saa silmiÀÀn irti. Kun Leonardiksi esittÀytynyt mies pyytÀÀ saada keskustella Linnean kanssa, hÀn toivoo saavansa edes muutaman kiihkeÀn hetken miehen kanssa.

HÀn saakin, mutta Leonard tarjoaa myös jotain tÀysin odottamatonta. Leonard lupaa kuitata Linnean velat, jos tÀmÀ tulee työskentelemÀÀn hÀnen remontoitavalle huvilalleen, sillÀ hÀn katsoo itse olevansa velkaa Linnean jo edesmenneelle Àidille.

Linnea suostuu tarjoukseen ja haaveilee yhteisistÀ hetkistÀ Leonardin kanssa, vaikka mies ilmoittaa, ettÀ edes seksisuhde hÀnen kanssaan ei tule kysymykseen. Sen sijaan hÀn valistaa Linneaa, ettÀ huvilalla vallitsee vapaamielinen ilmapiiri ja kehottaa naista tyydyttÀmÀÀn tarpeitaan työtoveriensa kanssa.

Linnea tekeekin niin, mutta samalla hÀn ei voi olla tavoittelematta Leonardin sydÀntÀ. Kun mies viimein tuntuu antavan periksi vetovoimalle, Linnea miettii, uskaltaako hÀn kertoa, ettÀ hÀn on vahingossa saanut selville Leonardin salaisuuden - ja sen, miksi miehellÀ tuntuu olevan niin loputtomasti rahaa.