(0)

Vindelhuset (Hemmelighedernes Kammer #3)

audiobook


I dagens episode bliver kontrasten mellem familien Dursley og familien Weasley gjort krystalklar, da vi nu for første gang kommer pü besøg i familien Weasleys magiske hjem.

Her føler Harry sig nemlig helt og aldeles velkommen, og vi har derfor valgt at lÌse kapitlet under temaet 'accept'.

Vi undersøger, hvordan familien Weasley pü forskellige müder accepterer Harry, men vi stiller ogsü skarpt pü familien Weasleys interne forhold og dykker ned de steder, hvor vi müske ser en manglende accept.

Vi kommer bl.a. omkring følgende spørgsmül:

- Hvorfor besvÌrer Weasley-børnene sig med at lÌre muggler-tricks?

- Hvorfor lĂŚgger Harry mon mĂŚrke til en pĂŚonbusk i familien Weasleys have?

- Hvad mener fru Weasley egentlig om sin mands muggler-interesse?

I Lumos kommer vi (endnu) tÌttere pü familien Weasley, for Marie har nemlig undersøgt deres navne, og hvad de egentlig betyder - og det er overraskende meget!

Alohomora

Var du ogsü vild med Harry Potter-bøgerne, og er du klar pü endnu mere magi?

I ”Alohomora” læser veninderne Rikke og Marie J.K. Rowlings ikoniske troldmandsbøger og låser op for den magiske verdens temaer, symboler og hemmeligheder gennem hvert kapitel.

Uanset om du er en rendyrket Hermione Granger udi magiske studier eller netop er trüdt ind pü Hogwarts, er der plads til alle ved dette Gryffindor-langbord. Der bliver nÌrlÌst og nørdet med detaljer, og hvis du er bidt af en gal magiker, er dette podcasten for dig.

Følg med pü Facebook: Alohomora

Følg med pü Instagram: alohomorapod

Rikke Kier (f. 1985) er uddannet cand.mag i dansk og klassiske studier og arbejder med Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Hun bor i Odense, og hendes primĂŚre Hogwartskollegie er Hufflepuff.

Marie Østergaard (f. 1987) er uddannet cand.mag. i dansk og idrÌt og arbejder som lÌsevejleder og gymnasielÌrer. Hun underviser i dansk og idrÌt. Hun bor i Odense, og hendes primÌre Hogwartskollegie er Gryffindor.