(151)

Virta ottaa omansa

audiobook & e-book


Rikosaalto pyyhkÀisee pikkukaupungin yli.

PienellĂ€ paikkakunnalla kauppaa pitĂ€neen Reinikaisen talo on palanut – ja mies sen mukana. Oliko kyse onnettomuudesta, vai halusiko Reinikaisen leski periĂ€ usein ryyppyretkillĂ€ viipyvĂ€n miehensĂ€ ennen aikojaan? Pian myös paikkakunnan kunnallisneuvos katoaa. Luottokomisario Paavo Iisakki Pesosen apu on taas tarpeen.

Kaupunkilaisten puheenaiheet pyörivĂ€t kuitenkin paikallisen hotellin ympĂ€rillĂ€. Kaupungin halki virtaavan joen rannalla sijaitseva hotelli laajennetaan ylelliseksi kylpylĂ€ksi uuden salaperĂ€isen omistajan otettua se haltuunsa. Mutta miksi joku laittaisi niin paljon rahaa likoon vuosikausia konkurssiuhan alla olleen yrityksen uudistamiseen? Taustalla tĂ€ytyy olla jotakin pahaenteistĂ€. Pian Pesonen huomaakin, ettĂ€ kylpylĂ€n ympĂ€rillĂ€ tapahtuu kummia – ja myös virta ottaa omansa...

Paavo Iisakki Pesonen jatkaa tutkimuksiaan koukuttavan dekkarisarjan kolmannessa osassa.

Kiitetty kotimainen dekkarisarja seuraa komisario Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia. Pesonen on omaperÀinen pohdiskelija, jolla on erityinen taito vaistota epÀiltyjen todelliset tunteet. Pesosen työparina toimii suomenruotsalainen rikoskonstaapeli Gunnar Oljemark.

Risto Juhani (1934-2013) oli suomalainen taiteilija, teatteriohjaaja sekÀ erityisesti rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjailija. Juhanin tunnetuimpiin teoksiin kuuluu kuusiosainen rikoskomisario Pesosen tutkimuksia seuraava dekkarisarja.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: