(0)

Wonderboy-sagen

audiobook & e-book


Wonderboy-sagen har gennem de sidste Är fÄet en bred medieomtale. Meget af dette takket vÊre David Toska, der underligt nok blev involveret i sagen, mens han var pÄ flugt. Det var imidlertid ikke Toska, der var udgangspunkt for hverken Wonderboy-navnet eller for starten pÄ sagen, selv om det var efterforskningen af Toska i Nokas-sagen, der bragte os pÄ sporet af Wonderboy.

I forbindelse med den nÊvnte Nokas-sag aflyttede politiet i Oslo i august 2004 et norsk telefonnummer pÄ en mand, der viste sig at have kontakt med et spansk telefonnummer. Samtalerne mellem den aflyttede norske telefon og den spanske telefon var af en sÄdan art, at politiet opfattede det som narkotikarelateret. I begyndelsen troede man, at det var David Toska, der talte pÄ det spanske nummer, men efter relativt kort tid fastslog man, at det var det ikke.

Det viste sig, at vedkommende, der talte pÄ det spanske nummer, var Danny Bungard, som blev udgangspunktet for hele Operation Wonderboy, og som efterhÄnden ogsÄ medierne omtalte som Wonderboy.