Lars Lukassen

Book series ‱ 2 books

Andra boken om Lars Lukassen

»Vilken debut! En psykologisk spÀnningsroman utöver det vanliga.« Mina skrivna ord om Tro mig nÀr jag ljuger, första boken i serien om Lars Lukassen

En junikvÀll Är 2001 samlas ett gÀng klasskamrater vid en tjÀrn för att fira att de har börjat i högstadiet. StÀmningen Àr hög, men nÀr morgonen kommer Àr glÀdjen utplÄnad. En flicka har blivit vÄldtagen, och hennes hÀmnd blir till en skoningslös tragedi för alla inblandade. En hÀndelse som ska prÀgla dem alla in i vuxenlivet.

Femton Ă„r senare blir en lĂ€kare vid en fertilitetsklinik i Ringerike brutalt mördad. Utredaren Lars Lukassen kopplas in. Han förstĂ„r snabbt att det Ă€r ett ovanligt krĂ€vande fall, och dras in i en komplex historia. Fallet visar sig ha djupa förgreningar i Norges spermiedonationssystem och i ett antal mĂ€nniskors liv – Ă€ven, ska det visa sig, i Lukassens egen livshistoria.

I översÀttning av Kalle Hedström Gustafsson.

ELLEN G. SIMENSEN [f. 1975] Àr en norsk deckarförfattare. Det namnlösa arvet Àr andra boken i hennes hyllade serie om kriminalaren Lars Lukassen, efter Tro mig nÀr jag ljuger.

»En isande thriller. Jag kommer pÄ mig sjÀlv med att hÄlla andan av spÀnning.« Dianas bokhylla om Tro mig nÀr jag ljuger

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Lars Lukassen