(0)

Andien varjo

Livre numérique


Inga Shepstone saapuu Kapkaupunkiin huolissaan epävarmasta tulevaisuudestaan. Hän saa kuitenkin yllätyksekseen ylennyksen työssään Johannesburgissa. Positiivista elämänmuutosta varjostaa Ingan monimutkainen rakkauselämä: hänen sydämensä kuuluu Lontoossa olevalle Raylle, joka on lähdössä pian Etelä-Amerikkaan. Etelä-Afrikassa hänellä on puolestaan vakaa Paul ja loistava ura edessään. Kaiken lisäksi hänen kotipaikkaansa uhkaavat Rhodesiassa kasvavat levottomuudet. Mikä olisi oikea valinta?

Andien varjo on Reino Marjosen rakkaus- ja seikkailuromaani, joka on itsenäinen jatko-osa teoksille Luangwa ja Kapkaupungin valot.

Reino Marjonen on suomalainen kirjailija. Pitkän kansainvälisen uransa aikana Marjonen on muun muassa vetänyt malminetsintäsafareja Afrikan viimeisillä kartoittamattomilla alueilla, työskennellyt Etelä- ja Keski-Amerikassa ja Australiassa sekä toiminut diplomaattina Thaimaassa. Marjonen on hyödyntänyt omia värikkäitä kokemuksiaan teoksissaan kuten Luangwa ja Kapkaupungin valot.