(0)

Barden Beedles berättelser : Harry Potter Hogwarts Biblioteksbok

Livre numérique


En samling av älskade berättelser för häxor och trollkarlar i alla åldrar, Barden Beedles berättelser är trollkarlsvärldens Grimms sagor. Denna utgåva är översatt från originalrunorna av Hermione Granger själv och innehåller användbara anteckningar från både professor Dumbledore och J.K. Rowling.

Ett underbart tillfälle att läsa berättelserna som spelade en avgörande roll i kampen mot Lord Voldemort, dessa klassiska sagor kommer säkerligen att glädja och utbilda i lika stor utsträckning. Totalt finns det fem berättelser: 'Sagan om de tre bröderna' kommer att bli känd av alla som har läst Harry Potter och Dödsrelikerna; 'Lyckans klara källa', 'Häxmästarens håriga hjärta', 'Trollkarlen och den hoppande grytan' och 'Babbitty Rabbitty och hennes skrattande stubbe' kompletterar samlingen.

Hyllorna på Hogwarts Library är också hem för många fler fascinerande böcker. Om du har gillat Barden Beedles berättelser kanske du vill kolla in några av dess andra skatter: Fantastiska vidunder och var man hittar dem och Quidditch genom tiderna. 

Minst 90 % av intäkterna* Pottermore Limited från denna ljudbok kommer att göras tillgängliga av förlaget till The Lumos Foundation för deras arbete med att hjälpa barn världen över från institutioner, så att de kan frodas i kärleksfulla familjer och samhällen. The Lumos Foundation är en välgörenhetsorganisation registrerad i England och Wales med registrerat välgörenhetsnummer 1112575 och i USA (EIN 47-2301085).

*Intäkt betyder kontantpriset eller motsvarande pris minus moms.

Över hela världen bor mer än 8 miljoner barn på barnhem och andra institutioner. Vad som kan vara förvånande är att cirka 80 procent av dem faktiskt inte är föräldralösa. De har familj som kan ta hand om dem, med rätt stöd. Lumos är en internationell välgörenhetsorganisation för barn grundad av J.K. Rowling. Uppkallad efter den ljusgivande besvärjelsen i Harry Potter, är Lumos' uppdrag att se till att alla barn år 2050 kommer att växa upp i kärleksfulla, beskyddande familjer.

*Intäkter betyder kontantpriset eller motsvarande pris minus moms och rimliga utgifter.