(0)

Fyra brev till jul: Lucka 16

Livre audio


Med julen runt hörnet blåser förändringens vindar in över tre kvinnors liv – och inget kommer bli som förut.

För lokal-tv-reportern Hanna blir relationen med tonårsdottern Julia alltmer ansträngd. När Julia bestämmer sig för att flytta till sin pappa, undrar Hanna: Vem är hon utan sin dotter, och finns det fortfarande plats för kärleken i hennes liv?

Emilia bor i ett gammalt hus på landet med Patrik, deras två söner och nu också Patriks dotter Julia. Men att skapa en harmonisk jul med en ny familjekonstellation visar sig vara lättare sagt än gjort. Hur är det ens möjligt att varje enkel julförberedelse förvandlas till kaos?

Hannas granne, den unga änkan Alice, sörjer sin älskade Jens och har sedan hans död för ett år sedan stängt världen ute. Men när ett brev från det förflutna plötsligt dyker upp tvingas Alice möta både sina känslor och oväntade förändringar. Kanske finns det ändå plats för hopp?

”Fyra brev till jul” är en julkalender i 24 avsnitt om familjeband, kärlek och vänskap – fylld av värme, humor och känslostormar. En påminnelse om att livet ibland tar oanade vändningar, och att den bästa julklappen ofta är den vi minst anar.

ANNA JOHANSSON skriver feelgoodromaner och deckare, ofta förlagda till hennes hemmaplan Småland. 2022 skrev hon den mycket omtyckta ljudboksjulkalendern ”Julbröllop och adventsstök”.