(0)

Kauhuagentti Nelli Rapp Vuorenkuninkaan salissa

Livres numériques et audio


Nelli Rappin neljäs jännittävä tehtävä!

Kauhuagentti Nelli Rapp -sarjan neljännessä seikkailussa selviää, kuka todella hallitsee metsää. Martin Widmarkin sopivasti pelottava, hauska ja helppolukuinen sarja jatkuu Emil Maxénin nelivärikuvituksella.

Nelli ja hänen koiransa Lontoo vierailevat Peikkometsässä. Siellä he kohtaavat insinöörin, joka väittää, että koko metsä pitäisi kaataa, jotta sinne voidaan rakentaa, kunhan maa vain on riittävän vakaa. Kun Lontoo katoaa jäljettömiin paksun kuusen alle, Nellin on ryömittävä perässä. Yhtäkkiä hän joutuu kasvotusten kenenpä muun kuin itse Vuorenkuninkaan kanssa - muinaisen miehen, joka hallitsee peikkometsää mutta jolla ei ole aavistustakaan, että hänen valtakuntansa on vaarassa. Onneksi Nelli keksii, että heidän täytyy herättää jättiläinen. Koska kun jättiläinen yhdeksänsadan vuoden unien jälkeen alkaa taas liikkua, maa kirjaimellisesti keinuu hänen jalkojensa alla...

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjastaan. Aiemmin mustavalkoisena julkaistun Nelli Rapp -sarjan uuden nelivärikuvituksen on luonut Emil Maxén.