(0)

Liian kaukana

Livres numériques et audio


Kolme naista, josta yksi janoaa rakkautta, yksi valtaa ja yksi kostoa.

Intensiivisen sensuelli, jännittävä Liian kaukana on menestyskirjailija Sylvian Dayn Blacklist-sarjan hengästyttävä huipennus.

Lily Blackin piti olla kuollut. Mutta nyt hän on palannut luottavaisen aviomiehensä Kanen luo. Eikä paljasta, missä on ollut. Hänen menneet syntinsä vaarantavat kuitenkin koko Blackin perheen elämän. Samaan aikaan Aliyah, Kanen äiti, on tehnyt kovasti töitä valta-asemansa eteen. Hän ei ole koskaan uskonut, että Lily on se, joka hän väittää olevansa. Hän tekee kaikkensa paljastaakseen Lilyn. Amy, Kanen käly, on aina ollut pelinappula perheen vaarallisissa peleissä. Mutta hän tietää ansaitsevansa enemmän. Kolme naista taistelee päästäkseen eroon menneisyydestään. Voisiko heillä olla enemmän yhteistä kuin he luulevatkaan?

Sylvia Day on kirjailija, jonka teokset ovat saavuttaneet ykkössijan sekä The New York Timesin että The Sunday Timesin bestsellerlistalla. Hän on julkaissut yli 20 menestysteosta, ja hänen kirjojaan on ilmestynyt yli 40 maassa. Listakärkeen teokset ovat nousseet 29 maassa. Lionsgate on ostanut Crossfire-sarjan televisio-oikeudet. Day on voittanut RT Book Reviews Reviewers’ Choice Award -palkinnon ja ollut kahdesti ehdolla Romance Writers of American RITA-palkintoon.