(0)

Livet med IBS. Så hanterar du en känslig tarm. Praktiska råd och strategier för en bättre vardag

Livre audio


Har du någonsin känt att din känsliga tarm styr ditt liv? Känner du dig begränsad i vad du kan äta, hur du kan leva och vad du vågar göra? Du är inte ensam – och det finns hopp. Livet med IBS är din kompletta guide till att förstå, hantera och övervinna de utmaningar som IBS innebär.

Denna inspirerande bok erbjuder praktiska råd och beprövade strategier för att ta kontroll över ditt välbefinnande och skapa en vardag som fungerar för dig. Genom att utforska vanliga fallgropar vid kostförändringar och ge dig verktyg för effektiv stresshantering, lär du dig att bryta de mönster som förvärrar dina symtom.

I boken finner du:

Sambandet mellan stress och IBS och hur avslappningstekniker som mindfulness kan bli din dagliga fristad.

Fysisk aktivitets inverkan på tarmen, med rekommenderade träningsformer och tips på hur du hittar en balanserad träningsrutin.

Psykologiska aspekter av IBS, inklusive hur du hanterar ångest och depression, och hur KBT och andra terapiformer kan ge dig kraft att må bättre.

Livsstilsförändringar som gör stor skillnad, från att sätta realistiska mål till att skapa en stödjande miljö.

Framtidens möjligheter inom forskning och behandling, och hur du kan bli en aktiv del av den utvecklingen.

Dessutom får du praktiska tips för att resa med IBS, hantera sociala situationer och arbetslivet, och vara förberedd på oförutsedda händelser – allt med målet att du ska kunna leva ett fullvärdigt liv trots IBS.

Livet med IBS är inte bara en bok; det är en vägvisare mot ett liv där du kan känna dig starkare, mer kapabel och fri att leva på dina egna villkor. Oavsett om du precis har fått din diagnos eller har levt med IBS i åratal, kommer denna bok att bli din pålitliga följeslagare på vägen till bättre hälsa och en ljusare framtid.


Narration : A.I. Mattias

Durée :