(0)

Murha toimituksessa

Livres numériques et audio


Kun päätoimittaja murhataan, tarvitaan jälleen Kaarina Riikosen pettämätöntä uutisvainua.

Viikko-lehden toimitus ajautuu kaaokseen, kun päätoimittaja löytyy kuolleena lenkkipolun varrelta. Muutosneuvottelujen ja irtisanomispelon keskellä toimittaja Kaarina Riikonen ryhtyy tutkimaan tapausta pelastaakseen uransa ja selvittääkseen totuuden.

Kaarinaa ei pidättele mikään, kun hän yhdistää voimansa kokeneen rikostoimittajakollegansa kanssa. Mukana tutkimusten käänteissä on myös charmikas rikosylikomisario Anton Koivunen. Jokainen johtolanka paljastaa uuden salaisuuden: onko julman teon takana kosto, kateus, vallanhimo vai huumebisnes? Löytyykö syyllinen toimituksesta? Kuka kantaa niin suurta kaunaa, että kykenee murhaan?

Murha toimituksessa on kutkuttava arvoitusdekkari, joka vie lukijan rikosten, rakkauksien ja salaisuuksien pyörteisiin Helsingin syksyisissä maisemissa. Kaarina kulkee vaarallista polkua kohti paljastuksia, jotka voivat muuttaa kaiken.

Murha toimituksessa on Marja Aarnipuron viihdyttävän ja vauhdikkaan Kaarinan Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan kahdeksas, itsenäinen osa.

”Marja Aarnipuron teoksessa [Kuolema catwalkilla] on kiiltäväpaperisten lehtien ja perinteisen etsivädekkarin vetoa.” - Helsingin Sanomat

Marja Aarnipuro (s. 1960) on kirjailija ja Apu-lehden päätoimittaja. Hänet tunnetaan viihdyttävistä ja vauhdikkaista dekkareistaan, joiden päähenkilönä seikkailee ikäkriisin keskellä kipuileva naistoimittaja. Kaarina Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan lisäksi Aarnipuro on kirjoittanut kolme tietoteosta itsekin sairastamastaan rintasyövästä.