Flyvemaskiner

SĂ©rie ‱ 3 livres

Da det gÄr op for Dusty Markhopper, at hans motor er i stykker, sÊtter det en brat stopper for hans succesfulde karriere som verdensberÞmt racerfly. Dusty beslutter sig for at prÞve noget nyt og slutter sig til den garvede brand- og redningshelikopter Blake Ranger og hans flyvende elitebrandkorps. Sammen kÊmper de for at beskytte den historiske Stempelbjerg Nationalpark mod raserende skovbrande, men kan Dustys skrÞbelige motor mon holde til livet som frygtlÞst brandslukningsfly?

Flyv med pÄ seje og spÊndende eventyr med Dusty, Skipper, Ripslinger, Benny Bly, El Chupacabra og alle de andre flyvemaskiner, nÄr de flyver, trÊner og hepper til det seje Vinger rundt om jorden-rally og tager pÄ redningsaktioner og slukker store skovbrande. SÄ er der afgang!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med pĂ„ eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, LĂžvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. SlĂ„ Ăžrerne ud og lĂŠn dig tilbage – mod det uendelige univers!

3 de 3 titres

Vous avez affiché tous les livres de la série : Flyvemaskiner