I Herrens Navn

Série • 6 livres

I marts 2018 er det hele smuldret mellem hænderne på kultlederen Keith Raniere. De amerikanske myndigheder er efter ham, og han er defor stukket af til Mexico med nogle af de mest loyale medlemmer af NXIVM kulten. Men der går ikke længe før han bliver pågrebet, og så skal hele verden få at høre hvad han har gjort. Mod sine trofaste følgere, mod kvinder der har opgivet alt for at følge ham - I Herrens navn. Dette er sjette og sidste afsnit om kultlederen Keith Raniere og den berygtede NXIVM kult.

Vært: Thomas Stokholm

Manus og tilrettelæggelse: Thomas Stokholm

Klip og lyddesign: Emil Germod

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

I Herrens Navn

I Herrens navn undersøger hvorfor mennesker er parate til at skade eller slå andre ihjel i den ultimative overskridelse af normal etik og tro. Hvordan en fanatisk leder kan skabe en kult af troende, som vil gå hele vejen for deres Gud på jorden.

Det er skræmmende og fascinerende, for vi bliver tvunget til at spørge os selv, om vi kunne gøre det samme i herrens navn

I første sæson går vi helt tæt på den amerikanske kult NXIVM. Grundlagt af den fallerede sælger Keith Raniere, der ender som en af USA´s mest magtfulde og farlige kultledere.

Thomas Stokholm er journalist og forfatter. Står bag adskillige prisbelønnede dokumentarprogrammer, reportager og podcasts. Elsker livet og en god fortælling.