(0)

Al den trang til katastrofe

E-book


"Han mütte ikke gü i mosen. Hvad ragede det ham. Skulle man ikke kunne gü i mosen, fordi ens mor sagde det? Skulle man ikke kunne gøre, hvad der passede en, f.eks. banke i telefonboksens møntbeholder, sü tiørerne vÌltede ud? Det var ikke let, men han kunne det, selv om det gjorde sü ondt i hünden, at han ikke kunne rette den rigtigt ud i flere dage og mütte skrive med højre i skolen."

"Al den trang til katastrofe" bestür af 14 noveller fra virkelighedens verden. Historierne emmer af realisme, miljøerne er genkendelige og ofte hürde. Karaktererne bevÌger sig mellem barndommen og voksenlivet, der, hvor drømme, afmagt og uskyld mødes og danner det hele menneske.

"God realisme med makaber tilsĂŚtning."

– Politiken

"...rammer plet med sine beskrivelse af almenmenneskelig afmagt over for virkelighedens kaotiske mangfoldighed. .. mesterligt skrevet. Al den trang til katastrofe er meget vellykket."

– Sentura

Hans Peter Rolfsen er en dansk forfatter. Han bevÌger sig inden for mange forskellige genrer og har büde skrevet romaner, noveller, fagbøger samt en lang rÌkke børne- og ungdomsbøger.