(576)

Alt det som ingen ser

audiobook & e-book


Danske Rasmus vÄgner i en seng i Moskva sammen med en skamferet russisk kvinde. PÄ samme tid er dansk-thailandske Banjit pÄ vej til sin fÞrste dag som praktikant pÄ politistationen i HelsingÞr. FÄ timer senere bliver hun hovedkuls kastet ud i et opklaringsarbejde i forbindelse med fireÄrige Mathildes mystiske forsvinden fra en campingvogn pÄ den sjÊllandske nordkyst. Politiets mistanke retter sig hurtigt mod en enkeltperson, der ser ud til ogsÄ at stÄ bag bortfÞrelsen af en anden dansk pige et par Är tidligere.

Den russiske kvinde truer Rasmus til at samarbejde i en sag, der tilsyneladende tjener et hÞjere formÄl, altimens Banjit og hendes politikolleger gradvist bliver mere og mere fÞlelsesmÊssigt engageret i jagten pÄ Mathildes bortfÞrer. De er nemlig oppe imod krÊfter, der er blottede for moral og almindelig anstÊndighed 
 og det varer ikke lÊnge, fÞr sporene krydses.

Jan Have Eriksen begyndte sin karriere som redaktÞr pÄ musikmagasinet Gaffa og senere ungdomsbladet Chili. De seneste 23 Är har han arbejdet som redaktionschef, journalist og kulturredaktÞr pÄ dagbladet BT. Han har tidligere skrevet biografierne "Et stjerneskud - to liv i tilbageblik" og "Det er muligt" sammen med Niels Noller Olsen. I 2014 udgav han romanen "Smuk som et nakkeskud".


Narrator: Paul Becker
Duration: