(10)

Änkegrevinnans heta lustar - erotisk novell

audiobook & e-book


"Anna rodnade och drog undan handen. Hennes blick drogs mot Gustavs skrev i de Ätsittande benklÀderna. DÀr skymtade konturen av nÄgot avlÄngt som sakta blev tjockare."

Anna och Gustav leker som barn och nÀr de trÀffas igen som unga vuxna tar leken nya, spÀnnande former. Men de unga tu fÄr inte varandra, utan istÀllet blir Anna bortgift med den Äldrade greve von Silfverhuus och i Är lever Anna under hans tak och tillgodoser hans lustar. En dag dör den gamla mannen och dÄ bestÀmmer sig Anna: nu ska hon ge sig ut i vÀrlden och ta det som hon vill ha, och aldrig mer ska hon ge utan att fÄ nÄgot tillbaka. Nu Àr det hennes tid att njuta.

"Ärkegrevinnans heta lustar" Ă€r en erotisk novell i historisk miljö om en kvinna med stor lust som till slut blir fri att söka den njutning hon alltid drömt om.

Bakom pseudonymen Britta Bocker döljer sig en författare som gÀrna lÄter sina noveller utspela sig i en förgÄngen tid. I en tid med skarpa grÀnser mellan olika samhÀllsskikt, och dÀr mannen alltid har makten, uppstÄr bÄde maktspel och erotiska spÀnningar.