(1)

Arokissan aika

E-book


Lumoavan fantasiasaagan pÀÀtösosa!

Oman valtakunta on ajautunut kurjaan tilaan. Ahneen ja vallanhimoisen keisarinna Kiiran vÀlinpitÀmÀttömyys on suistanut kansan surkeuteen, eikÀ vanhasta hyvÀstÀ ajasta voi kuin haaveilla. UnennÀkijÀ Temmulla, aatelisneiti Beealla ja kaikilla muilla omalaisilla on toiveensa ja odotuksensa, mutta niiden toteutuminen vaikuttaa kaukaiselta haaveelta.

Kun Omaa kohtaa hyökkĂ€ys, ei valtakunnalla vaikuta olevan mahdollisuuksia puolustaa itseÀÀn. SitkeĂ€t, keisarinnan mielivaltaisuuteen kyllĂ€styneet omalaiset kuitenkin uskovat tuulessa kulkeviin huhuihin. Jos he nyt kestĂ€vĂ€t, Oman oikean keisarin armeija tulee kyllĂ€ apuun. SillĂ€ juuri siitĂ€ puhutaan – kaukaa vuorten takaa on vaeltamassa takaisin kotiin joku, jonka paluusta harva on uskaltanut edes unelmoida.

Miten vuosien varrella tapahtuneet petokset, juonittelut ja kieroilut ratkaistaan? Onko Omalla vielÀ toivoa? Kuka selviÀÀ myrskyisestÀ ajasta ilman vahinkoja, entÀ kuka saa ansionsa mukaan? On aika kohdata Oman valtakunnan uusi aika.

Oman keisarien aikakirjat

Oman keisarien aikakirjat on hengÀstyttÀvÀ, dramaattinen ja lumoava fantasiasaaga Oman valtakunnasta ja sen hallitsijoista.

Ulla Viertola (1957–) on suomalainen kirjailija. HĂ€n on kirjailijanuransa lisĂ€ksi työskennellyt useissa ammateissa, muun muassa toimittajana ja neulesuunnittelijana. Viertola on yhteiskuntatieteiden maisteri.