(41)

Atlas Six - Initiativet

audiobook & e-book


Det Alexandrinske Selskab er en berygtet, Êldgammel orden, og i den sidder verdens mest magtfulde magikere, der har svoret at beskytte antikkens hemmeligheder. Selskabets medlemmer er sikret uendelig rigdom, magt og prestige, og kun hvert tiende Är kommer nye magikere i betragtning. Men kun fem af de seks kandidater gÄr levende derfra.

Ærkerivalerne Libby Rhodes og Nico de Varone kan kontrollere den fysiske verden, men ikke den ild, der brĂŠnder imellem dem; Reina Mori betvinger naturen og taler selve livets sprog; Parisa Kamali er tankelĂŠser og mestrer forfĂžrelsens kunst; Tristan Caine er sĂžn af en mafiaboss og besidder evnen til at lĂŠse universets hemmeligheder; og Callum Nova er en smuk, arrogant og velstĂ„ende manipulator, som har magten til at forĂ„rsage jordens undergang.

Kandidaterne rekrutteres af den mystiske Atlas Blakely, som meddeler, at kun fem vil fÄ optag, mens én vil blive elimineret, og alle seks kandidater mÄ hver isÊr kÊmpe for egen overlevelse.

The Atlas Six – Initiativet er en adgangsbillet til en verden af magi, hvor hemmeligheder, forréderi, forfþrelse og uovertruffen magt lurer overalt.