(1)

Bacon i bagagen

audiobook & e-book


”Hvor stĂ„r jeg? Hvad er mit udgangspunkt? Til min kompagnons store fortrydelse er mine film blevet mere og mere apokryfe i takt med, at de handler mere og mere om mig selv. Men det er jo hele hemmeligheden – at man kun bĂžr lave noget om noget, der for alvor interesserer Ă©n. Eller er det en luksusindstilling? Det forekommer mig, at der er nogle, der tjener til livets ophold ved ren selvfedme, og er det ikke bare tidstypisk?”

Han er egentlig dokumentarfilmskaber, men det er hans kone, der tjener pengene. Hun er dyrlÊge, og da han hÊgter sig pÄ hende og tager med til en kongres om hendes speciale, grise, fÄr han den geniale idé at lave en dokumentar om lige prÊcis dette emne. Arbejdet pÄ filmen viser sig imidlertid at blive mere farligt, end han havde regnet med, da han kommer til at grave i det helt forkerte hul. Historien fÄr sit eget liv, og pludselig bliver det hele lige lovligt dramatisk, for ikke at sige livsfarligt!

”Bacon i bagagen” er en underholdende og spĂŠndende roman fortalt med et evindeligt glimt i Ăžjet. Bogen trĂŠkker pĂ„ forfatterens eget liv og personlighed, mens virkelige hĂŠndelser og karakterer blandes sammen med fiktive. Bogen udkom fĂžrste gang i 2015.

Mikkel Stolt (f. 1965) er en dansk forfatter og filmskaber, der har udgivet bĂ„de fiktion og fagbĂžger. Han er uddannet cand.phil. i filmvidenskab og stĂ„r bag en rĂŠkke kortfilm og dokumentarfilm. I 2015 udkom hans autofaktiske bog ”Bacon i bagagen”, som er udgivet med stĂžtte fra Danske FilminstruktĂžrers Legatudvalg.

Fra DBC's lektÞrudtalelse: "Mikkel Stolt fascinerer med en bÄde underholdende, skÊv og tankeprovokerende roman...", "forfriskende anderledes", "...et absolut must pÄ mange biblioteker".


Narrator: Tobias May Hertz
Duration: