(9)

Bagelyst

E-book


BAGELYST indeholder 60 personlige bud pü skønne kager af Annemette Voss, kendt fra og ikke mindst vinder af Den Store Bagedyst.

Annemettes bagelyst opstod pü køkkenbordet hos hendes mormor som fem-ürig. Siden da har hun bagt kager til den helt store guldmedalje, og hendes glÌde ved de søde sager er kun vokset med ürene. Ønsket med denne bog er at inspirere, imponere og forføre kageelskere til selv at gü i gang med at bage smü kunstvÌrker, der alle er en büde smagsmÌssig, Ìstetisk og visuel nydelse, sü glÌden ved lÌkkert hjemmebag kan deles blandt endnu flere familier i de danske hjem.

Bogen indeholder en bred variation af klassisk bagvÌrk, som er tilførtet ekstra 'twist' for at skabe fornyelse og indbyde til mere frihed og leg hjemme i køkkenet. Opskrifterne er samtidig nøje udvalgt, sü man büde kan kaste sig over simpelt og mere kompliceret bagvÌrk, alt efter tid, lyst og temperament.

Med sin baggrund indenfor arkitektur og design formür Annemette at sÌtte sit helt personlige og Ìstetiske prÌg pü sine kager, der kreeres med nøje prÌcision og passion for hündvÌrket. I bogen giver Annemette tips og tricks til, hvordan man selv nür let og elegant i mül med kagerne, sü selv den mest uerfarne bager für sin bagelyst vÌkket til live.

Langt de fleste af kagerne kan med stor glÌde bages sammen med børn. Hos Annemette er børn altid velkomne i køkkenet, sü kan det godt vÌre at resultatet bliver lidt mere sjovt og finurligt, men det er kun med til at gøre bageglÌden endnu større.

Om forfatteren:

Annemette Voss (f.1984), uddannet bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 pü DR1. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to børn i Charlottenlund nord for København.