(362)

Bare en chance

audiobook & e-book


“Hun stirrer pĂ„ mig, som om hun vil flĂ„ tĂžjet af mig. Eller bare flĂ„ noget i stykker. Jeg er ikke helt sikker pĂ„ hvad.”

Jess Canning stÄr over for sit livs stÞrste udfordring: at arrangere sin brors Jamies kÊmpebryllup, hvor gÊstelisten bestÄr af landets stÞrste hockeystjerner. I familien er hun kendt som den flagrende lillesÞster, der konstant skifter mening og aldrig kan gennemfÞre noget. Med andre ord: Hun kan ikke tabe det her pÄ gulvet. Og ingen (ingen!) mÄ hÞre om den kÊmpe fejltagelse, hun begik med forloveren i et svagt Þjeblik sidste forÄr. Det var en fejl, og det kommer ikke til at ske igen. Absolut ikke. Heller ikke selvom han er den mest sexede mand, hun nogensinde har mÞdt.

For Blake Riley er det her bryllup skÊbnen, der smiler til ham. Jess er brudepige, og han er forlover. Lad kampen begynde. Og hvad sÄ, hvis han stÄr overfor en lillesmule (okay, en hel del) modstand? Han skal bare finde en mÄde at overbevise den stÊdige blondine om, at han i grunden er en god fyr med et blakket rygte. Heldigvis ved enhver professionel hockeyspiller, at man mÄ kÊmpe for det, hvis man vil score.

Men Jess har mere presserende udfordringer pt. end at afvise Blake. Fx: Vil vielsen blive forsinket af, at nogen har drukket bedstemor fuld? HÞrer glimmer egentlig til et bryllup? Og er det virkelig sÄ slemt at myrde forloveren?