(51)

Bedre

audiobook & e-book


24-Ärige Aubrey Kline skal pÄ jordomrejse, hvilket er fantastisk. Men Aubrey er nervÞs. Det var egentlig hendes afdÞde moster Allys idé at rejse Jorden rundt. Men nu er det op til Aubrey at se de steder, hendes moster aldrig nÄede at besÞge, og fÄ en god rejse pÄ trods af sorgen. Og mÄske lÊre at stÄ pÄ egne ben.

Adam Burke bor i New York og arbejder freelance som fotograf, men han lever for at rejse. Da han fÄr mulighed for at fÄ betalt en rejse rundt om Jorden, siger han ja med det samme. Det eneste problem er bare, at han skal ledsage Aubrey, og at han derfor ikke rejser alene denne gang.

De har ingen chance for at gemme sig for hinanden pÄ turen, og Adams tendens til at vÊre overbeskyttende irriterer Aubrey grÊnselÞst. Omvendt er Aubreys umodenhed svÊr at forstÄ for Adam. Vil deres fÞrstehÄndsindtryk vÊre for stor en forhindring, eller vinder sommerfuglene i maven, de stjÄlne blikke og tiltrÊkningen?

Bedre giver mulighed for at lÊre forfatteren Carey Heywood lidt mere at kende, da den er inspireret af hendes eget liv. Det er ogsÄ en af de fÄ bÞger fra Carey Heywoods hÄnd, der ikke er del af en serie og kan lÊses helt uafhÊngigt.

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hun har skrevet 21 bĂžger og har mange flere pĂ„ vej. Hun er fĂždt og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedĂ„rende – bĂžrn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.


Narrator: Maj Johansen
Duration: