(0)

Beltane (eller Valborgsaften) - med Mai Ulrikka Sydendal

audiobook


Mai Ulrikka Sydendal er endnu engang pĂ„ besĂžg for at tale om heksens Ă„rshjul, og vi er nĂ„et til Beltane – ogsĂ„ kendt som 1. maj eller Valborgsaften. Det er en decideret forĂ„rskĂ„d tid med fokus pĂ„ romantik, nydelse, flirt, fejring og fest. Det er ikke udelukkende socialt - man kan nemlig sagtens fejre denne tid med sig selv og med kĂŠrlighed og nydelse til sin egen krop. En ting, der er helt oplagt at praktisere nu, er sexmagi, og hvordan man gĂžr det, og hvorfor det faktisk er nemmest at gĂžre uden en partner, fortĂŠller Mai endnu mere om i afsnittet. Vi taler om hul-sten, om drilske Ă„nder, hvidtjĂžrn, elementet luft og tryllestave.

Du kan se mere til Mai pÄ hjemmesiden https://maaneurt.dk/

SĂŠson 3, 2022.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)