(34)

Bjergtrolden - 4

audiobook & e-book


En lejemorder kommer til den lille svenske by December, og John Wagner bliver trukket ind i endnu en hÊsblÊsende og dÞdsenfarlig jagt pÄ liv og dÞd.

Den seneste tids mange forbrydelser har fÄet journalister fra hele Sverige til at strÞmme til byen. Det sÊtter Kim Cordell i en presset situation. Er hun nÞdt til at sÊlge sin sjÊl til djÊvlen for at fortsÊtte sin intense private efterforskning?

Fjerde bind i den actionfyldte, svenske spĂŠndingsserie DĂžden i December. I denne serie er der ingen, der holder sig tilbage, hverken hovedpersonerne eller deres modstandere. Men Ă©n ting er sikkert: NĂ„r du fĂžrst er kommet til December, er det svĂŠrt at forlade den igen.

I Sverige har serien indtaget alle ti pladser pÄ Mofibos svenske Top10-liste.

***** ”De bĂžger af Leffe og Caroline Grimwalker efterlader mig mĂ„llĂžs! De er kongen og dronningen af denne genre. Heldigvis udgiver de bĂžger i et hurtigt tempo, for sĂ„ snart du er fĂŠrdig med at lytte til en bog, kan du ikke vente pĂ„ den nĂŠste.” – Birgitta, Mofibo

***** ”Fantastisk lytning! SĂ„ spĂŠndende! Sikke en slutning! Grimwalkers har gjort det igen! SĂ„ mĂ„ man bare vente pĂ„ den nĂŠste del.” – Helene, Mofibo


Narrator: Lars Bom
Duration: