(46)

Blindgyder - 3

audiobook & e-book


Da Janne für hold i ryggen og bliver sygemeldt derhjemme, für han en idÊ: Han afskyr sin chef og faker derfor en depression for at forlÌnge sin sygemelding. Men da han pludselig bliver arbejdsløs, drukner han sin angst og søvnløshed i alkohol og medicin, der gør ham mere og mere uberegnelig. Det eneste lyspunkt er besøgene hos fysioterapeuten Lena, som viser sig ogsü at vÌre Jannes nye nabo.

Vanessa bor alene, mens hendes kÌreste Richard arbejder til søs. Mørket og stilheden skrÌmmer hende, og hun beslutter sig for at lÌre sine naboer bedre at kende. Denne beslutning fører til et uventet venskab, men ogsü til flere skrÌmmende begivenheder. En af Vanessas naboer er den Ìldre kvinde Alice. Alice har en mørk fortid, som hun forsøger at skubbe vÌk.

Fysioterapeuten Lena føler sig utilpas i Jannes selskab samtidig med, at hun er underligt tiltrukket af ham. I et svagt øjeblik byder hun Janne indenfor i sit hjem. Og så ændrer alt sig, ikke kun for hende …

BLINDGYDER er et mørkt, psykologisk drama om tre kvinder, der für nok, da deres nabo gür over stregen. Bogen er tredje del af Solinge-serien, der foregür i den lille svenske by Solinge. Serien kredser om beboernes hemmeligheder, begÌr, samvittighed og hÌvnlyst. Bøgerne kan lÌses uafhÌngigt af hinanden.


Narrator: Maj Johansen
Duration: