(229)

Blodregn

audiobook


"Blodregn" er niende bind i Inger Gammelgaard Madsen fantastiske krimiserie om Rolando Benito.

Over hele verden finder en rÌkke tilsyneladende urelaterede ting sted: Et spøgelsesskib i Middelhavet styres af stormen direkte mod badebyen Palizzi Marina i Syditalien. En ung kvinde rejser med LÌger uden GrÌnser til en flygtningelejr i Nordafrika, selvom hendes sande formül med rejsen er at opspore sin donorfar.

En betjent er under efterforskning af DUP og da betjentens seksürige søn bliver kidnappet, bliver Rolando Benito viklet ind i sagen. Samtidig er der pü Benitos tidligere arbejdsplads ved Østjyllands Politi ogsü alvor pü fÌrde, da en drabsmand fra en af Benitos uopklarede sager tilsyneladende er vendt tilbage.

I "Blodregn" kulminerer alt dette med skĂŚbnesvangre hĂŚndelser, der kommer til at ramme dem alle.

OM FORFATTEREN

Inger Gammelgaard Madsen er en dansk krimi-forfatter fra Århus. Hun er uddannet Grafisk Designer og udgav i 2008 sin første krimi "Dukkebarnet". Bøgerne tager alle udgangspunkt i aktuelle emner og er en blanding af både fiktion og virkelighed. Udover Dukkebarnet og Drab efter begæring har hun udgivet Fremmed indtrængen, (2010), Under skriftesegl (2011), Stjålet identitet (2012) Lig bløder ikke (2013)


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: