(386)

Brukshundsmorden

audiobook


Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark, fast i ett tidigt sjuttiotalsmode och för tillfĂ€llet ovĂ€n med sitt icke fungerande duschmunstycke, stĂ„r vid en dumpad lastbil pĂ„ en skogsvĂ€g utanför Norrköping. Fordonet har anvĂ€nts för att smuggla hundar. Ett rutinuppdrag som snart övergĂ„r till en mordutredning. I en av de smĂ„ burarna ligger ett avslitet, avskuret eller avbitet mĂ€nniskoöra. SpĂ„ren leder honom vidare till kennelĂ€garen Rebecka Voland 


Samtidigt nÀrvarar den tjuvaktiga författarinnan Amina Almroth, Edvards flickvÀn och god vÀn med sitt duschmunstycke, vid begravningen av miljardÀren Philip Voland i sin hemstad i Bergslagen. Men nÀr polisen börjar misstÀnka att hans död inte hade en naturlig orsak inser bÄde Amina och Edvard att slÀkten Volands inblandning i bÄda hÀndelserna mÄste vara mer Àn ett sammantrÀffande.

Erik Thulin har skrivit ett femtontal böcker, bland annat succéserien "Jordbunden". "Brukshundsmorden" Àr en tempofylld polisthriller och den fristÄende uppföljaren till "Den tjuvaktiga författarinnan".


Narrator: Fredde Granberg
Duration: