(30)

Carpe diem

audiobook & e-book


25-Äriga Alice har lÀmnat sitt Àlskade Malmö och flyttat till huvudstaden med sina tvÄ bÀsta vÀninnor. Hon öppnar restaurangen Blaire i en av stadens trendiga delar. Samtidigt fÄr hon ett cancerbesked - men hon kommer inte lÄta sjukdomen förstöra hennes liv utan bestÀmmer sig istÀllet för att leva varje dag som om det var den sista. FÄnga dagen, Carpe Diem, blir hennes nya motto.

Efter att ha blivit sviken av sin Àlskade pojkvÀn spenderar hon det mesta av sin vakna tid pÄ sin restaurang. VÀnner, fest och alkohol blir till hennes vardag. DÄ, en lördagkvÀll nÀr vintern börjar gÄ mot vÄr, ser hon den sexigaste man hon nÄgonsin sett. De ler mot varandra i baren men skiljs sedan Ät. Ett par dagar senare stöter de ovÀntat pÄ varandra igen och det dröjer inte lÀnge förrÀn de möts Ànnu en gÄng. Vem Àr denna mystiska man som plötsligt dyker upp överallt?

"Carpe Diem!" Àr den första delen i Kalla mig Ali-serien. Det Àr en roman med inslag av erotik, kÀrlek, svek och lyx, en roman om en ung kvinna som faller pladask för en Àldre snuskig och snuskigt rik man. Kan han kanske vÀnda hennes liv i rÀtt riktning?


Narrator: Andrea Norman
Duration: