(3)

Death spiral

audiobook & e-book


Danske Vicki Salling og hendes franske samlever, Luc Legrand, har slÄet sig ned i Paris, hvor de skal opbygge og sikre en stÊrk og solid europÊisk platform for Lucs nye arbejdsgiver, Indian Gem Stones. Inderne satser pÄ et joint-venture i det Þstlige Zimbabwe, der har verdens stÞrste diamantforekomster, og Luc fÄr til opgave pÄ rekordtid at fÄ sÞsat projektet.

Men et sÄdant projekt er som at vifte de indiske konkurrenter om nÊsen med en rÞd klud, og det er samtidig et frontalangreb pÄ den voksende kinesiske monopolisering af det globale rÄvaremarked.

Luc mÄ snart erkende, at den slags ikke gÄr ustraffet hen, og at farerne lurer bag hver en sten i det sydafrikanske land med den tumultagtige historie ...

Jan Larson tager lÊseren med pÄ et hÊsblÊsende ridt fra Mumbai i Indien til Paris og videre til Harare og den rÄ og barske natur i Zimbabwe.

Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skĂžnlitterĂŠr forfatter med spĂŠndingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel rĂŠkke spĂŠndingsromaner.


Narrator: Sara Ullner
Duration: