(90)

Den demokratiske terrorist

audiobook & e-book


Det tyske Verfassungsschutz er klar til det endelige opgør med de sidste revolutionÌre kampceller. Men man mangler manden, der kan infiltrere RAF og dermed forhindre den aktion, som ifølge politiets oplysninger skal finde sted i Sverige. Valget falder pü Carl Hamilton.

Hamilton opbygger sit image med et bankkup og revolutionÌre udtalelser i de rette miljøer, og inden lÌnge er han optaget i terrorgruppen, og det dødsensfarlige dobbeltspil tager fart. Han kastes ud i en international aktion, hvor hverken de svenske eller de tyske myndigheder vil kendes ved ham, hvis det gür galt. Han har kun sine egne evner at stole pü, mens han optrÌder som brutal, terrorinteresseret svensk fribytter blandt mistÌnksomme og opkørte RAF-terrorister.

"Der er fart, spĂŚnding og politisk tyngde i fortĂŚllingen, nĂĽr Guillou, der i adskillige ĂĽr har haft et godt og kontroversielt navn som tv-journalist, sĂŚtter Hamilton pĂĽ en opgave ... en sĂŚrdeles lĂŚsevĂŚrdig bog."

Information

"De frit opfundne begivenheder har en detaljeringsgrad, der bringer dem farligt tĂŚt pĂĽ virkeligheden. Her viser Jan Guillou, hvad han har lĂŚrt som dybdeborende journalist."

Århus Stiftstidende

"Jan Guillou har endnu en gang formüet at skrive en spÌndende og langt fra holdningsløs bog om terrorisme. Og om de politiske holdninger, der ligger bag terrorisme."

Jydske Tidende


Narrator: Paul Becker
Duration: