(2)

DEN INDRE KAMP

E-book


KriminalkommissĂŠr Jakob Bojsen og hans team med KA AygĂŒl Celic, KA Maja Nielsen og KA Peter Knudsen bliver kaldt ud til plejehjemmet Aldershvile. Teknikerholdet med PP i spidsen er pĂ„ vej. Et mord venter derude. Flere kommer til, hvor et motiv hĂŠnger i luften. Vi mĂžder masser af skĂŠbner i denne krimi. Bette-Kaj fra vagtfirmaet. Stikker-Benny fra CafĂ© Stedet i City Vest. Journalisten Kurt Berthelsen fra Lokaltidende. Og ikke mindst fĂžlger vi Amir fra Aleppo og flugten mod Europa. Amir har en mission. AygĂŒls far er syg af krĂŠft, hvilket vi oplever helt tĂŠt pĂ„. AygĂŒl er ikke tilfreds med udredningen af sin far. Forholdene pĂ„ Aldershvile er skrĂŠmmende dĂ„rlige. De gamle demente bliver dopet med medicin. Morderen har et sind, der skifter fra helt normal til et skrĂŠmmende krav om retfĂŠrdighed. Hans indre kamp. Omdrejningspunktet i krimien er stadig Aarhus og denne gang primĂŠrt Brabrand og Gellerupparken.

Uddrag af bogen

Marianne Halvorsen sad oprejst i sin kontorstol med stirrende Þjne. Hendes kjole var vÄd af urin, og det havde bredt sig ned pÄ gulvet. Der var vist ogsÄ noget andet, kunne Anita lugte. Det var ganske unÞdvendigt at tage pulsen, men Anita gjorde det alligevel. Absolut intet udslag. FÞrst der fik hun Þje pÄ et eller andet i Mariannes mund. Hun gik helt tÊt pÄ. For fanden. Det var en stump af en af de bleer, de gamle fik pÄ eller rettere havde haft pÄ. Denne stump var fyldt med urin og lort. Nu gik den ikke lÊngere for Anita. Hun rÞg ud pÄ toilettet og kastede op. Ikke fordi lugten og alt det andet ikke var bekendt, men at se det stikke ud af plejehjemslederens mund 
 FÞj for satan. Hun skyllede munden og gik ud fra toilettet.

Om forfatteren

Erik Frandsen er fÞdt i Aarhus i 1954, men har de sidste 28 Är boet i HÞver. Han har arbejdet 35 Är i den finansielle sektor, primÊrt inden for investeringsrÄdgivning. I 2011 forlod han arbejdsmarkedet for blandt andet at udleve forfatterdrÞmmen. Han har tidligere udgivet krimierne Fritstillet, Pas pÄ bÞrnene og DÞdens motiv.