(15)

Den med dobbeltlivet

audiobook


NÄr vi forelsker os, gifter os og fÄr bÞrn, har vi en forventning om, at vi kender vores partner. Vi har en grundlÊggende tro pÄ, at de er til at stole pÄ. At vi kan regne med dem. GÊsten i dette afsnit troede, at hun havde sÄdan en partner. I 12 Är levede hun lykkeligt med sin mand, indtil han en dag gik konkurs, havde mÞdt en anden kvinde og forlod familien uden varsel for at flytte til udlandet.

Hvert Är udsÊttes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes ogsÄ usynlig vold, da den er svÊr at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gÊster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, sÄ den kan blive synliggjort, og sÄ folk kan se, at de ikke er alene, og at der er hÄb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvsténdig praksis i Kþbenhavn, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes fþrste bog "Den svére kérlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, lþgner, elsker, krénker – om psykisk vold i parforholdet".